We hebben een winnaar! In oktober organiseerden wij een fotowedstrijd voor onze fotografen. Zij werden uitgedaagd om de drie mooiste foto’s van het waddengebied te schieten. De winnaar zou de titel Wadfotograaf van het jaar 2020 in de wacht slepen en naar huis gaan met een 70x100cm fotoafdruk op glas.

De foto’s zijn gepubliceerd op onze Facebookpagina zodat het publiek kon stemmen op hun favoriet. Iedere fotograaf zond fantastische foto’s in en er werd fanatiek gestemd, gedeeld en geliket. De ene na de andere stem kwam binnen wat een spannende nek-aan-nek-race tot gevolg had.

Op vrijdagavond 20 november om 00:00 uur sloten wij de stembus en zijn de stemmen geteld. We laten jullie niet langer in spanning. De winnaar van de titel Wadfotograaf van het jaar 2020 gaat naar…

Elly Kloostra!

Deze foto is de onbetwiste favoriet van het publiek. Elly, namens het hele team en alle fotografen van harte gefeliciteerd met het winnen van deze prestigieuze titel en de grote fotoafdruk op glas. Je krijgt een prominente plek op onze website en bent per vandaag officieel Wadfotograaf van het jaar 2020!

Bekijk alle foto’s van Elly Kloostra
Bekijk alle inzendingen

Bekijk de winnaars en andere inzendingen: